29 noiembrie 2009

CATA INVENTIVITATE INTR-O SINGURA ZI!:)

Inainte sa postez un raspuns pentru cadoul si surpriza pe care mi-a facut Michelinne pe blogul ei, ( http://micha-ella.blogspot.com/2009/11/ora-fara-inspiratie.html ) trebuie sa va povestesc despre ziua de ieri.

Desigur, pozele o vor face mai bine la momentul potrivit, dar pana atunci, sa folosim vocabularul. Cine s-ar fi gandit ca Dragonul Rosu, da daaaaa acolo unde auzi "calutu calutu" in loc de "carutul" :)) mi-ar fi servit pe post de loc de distractie pentru o zi. Bine, nu m-am distrat tocmai in standuri, ci un pic mai sus, la depozitul de amenajare. Eram inconjurata de un soare imeeeens care-mi zambea, cosuri de fructe de toamna, flori, fairytales si oameni de zapada (cei la care am lucrat ieri toata ziua)



Ca sa fie descrierea corecta, cu ea am fost, cu Corina... the inventive chick, cea de la care a pornit totul (eu am fost doar asistenta personala, asa cum se spune acum in loc de secretara:))) Ea a facut si most of the job, dar am primit si eu indicatii colo-colo.




Iar pozele urmatoare va vor spune exact ce s-a intamplat in majoritatea timpului, pe langa munca, desigur...am facut un milion de poze, APROAPE PROPRIU vorbind. Poze ce ne servesc incepand de acum, de amintiri, aici aveti cateva...

Picture 1.


Picture 2.


Picture 3.


Picture 4.


Picture 5.


Picture 6.


Picture 7.


Picture 8.


Picture 9.




Va multumesc celor ce m-ati citit,
O zi excelenta!

Viorela Botezatu

Un comentariu:

Unknown spunea...

clasic.....superb......muzica buna....stil....si temperament!